Rijschool Dorland: Rijschool in Hoofddorp

Wil jij je rijbewijs halen en ben je op zoek naar een rijschool in Hoofddorp of Nieuw-Vennep? Dan ben je bij Rijschool Dorland aan het goede adres. Onze rijschool en het leslokaal voor theorielessen is gevestigd in Hoofddorp op het industrieterrein, Graan voor Visch aan de ringweg.

De rijschool in Hoofddorp waarbij de leerling centraal staat

Bij Rijschool Dorland heb je een vaste instructeur, we vinden het belangrijk dat iedere leerling in eigen tempo, op de meest snelle en vooral veilige manier zijn of haar rijbewijs haalt. In goed overleg halen en brengen we je als je rijles hebt zodat je geen onnodige reistijd hebt. Tijdens de rijlessen krijg je duidelijke uitleg en worden alle foutjes altijd weer gecorrigeerd om je optimaal voor te bereiden op het examen. Prettige bijkomstigheid is dat de instructeur mee kan gaan tijdens het examen.

Theorielessen volgen

Uiteraard kan je bij onze rijschool in Hoofddorp ook theorielessen volgen. De een pakt het wat sneller op dan de ander. Maar slagen doen ze allemaal. Door onze jarenlange ervaring en vaste en geduldige instructeurs is het slagingspercentage bij Rijschool Dorland zeer hoog.

Waarom kiezen voor Rijschool Dorland?

  • Hoog slagingspercentage
  • 10-daagse cursus mogelijk
  • De beste instructeurs
  • Mogelijkheid gespreid betalen
  • Sinds 1937

Wil je meer weten over onze rijlessen in Hoofddorp en werkwijze? Neem dan contact op of boek een proefles, dan weet je het meteen. Een proefles kost € 25,00, duurt een uur en is geheel vrijblijvend. Je kunt je aanmelden via het formulier op de website.