Autorijlessen in Hoofddorp bij Rijschool Dorland

Voor autorijlessen in Hoofddorp ben je bij Rijschool Dorland aan het juiste adres. Rijschool Dorland is een gerenommeerde rijschool in de Haarlemmermeer.  

Ervaar autorijles in Hoofddorp met een vrijblijvende proefles

Een goede rijschool voor autorijlessen in Hoofddorp kun je eigenlijk pas beoordelen door een keer een les te volgen. Daarom kun je bij Rijschool Dorland geheel vrijblijvend een proefles volgen. Op deze manier kun je kennismaken met de rijschool, instructeur en de manier van lesgeven. En wij kunnen jou leren kennen. Na deze proefles krijg je van ons een inschatting van het aantal lessen dat je nodig hebt voor je rijbewijs. Zo weet jij welk pakket het beste bij jou past. Een proefles kost € 25,00 en duurt een uur.

Theorielessen

Naast autorijles in Hoofddorp kun je ook theorielessen volgen. Wij hebben hiervoor een leslokaal op het industrieterrein Graan voor Visch in Hoofddorp. Tijdens deze lessen leren we je alles over de theoretische kant van het autorijden en geven we je tips voor het theorie-examen. Bovendien kun je door de theorielessen ook beter de regels toepassen in de praktijklessen.

Niet alleen autorijles in Hoofddorp

Bij Rijschool Dorland kun je terecht voor autorijlessen in Hoofddorp. Wil je ook jouw rijbewijs halen voor motor, bromfiets, aanhanger, vrachtwagen of bus, dan kun je terecht bij ons zusterbedrijf Verkeersschool Collewijn. Hier kunnen professionele chauffeurs ook hun code 95 nascholing bij deze rijschool in Hoofddorp volgen.